Beč 3 noćenja 2018.

 

Carski Beč Vas zove na odličan provod za doček Nove 2018. godine! 15 bina sa različitim vrstama muzike, Prater, novogodišnji vatromet, kuvano vino u jedinstvenim novogodišnjim šoljama... garantuju nezaboravan doček!

Elegantna carska prestonica na kojoj su vekovi ispisali svoje tragove… To nisu bili oni isprazni, dosadni vekovi, već vekovi puni dinamike i događaja… Prestoni grad moćne carevine nije ni mogao nikako drugačije izgledati, nego otmeno i raskošno, i to u svakom centimetru kaldrme starih vremena… Habsburzi su se potrudili da ovaj grad u svemu bude oličenje njihove velike i moćne carevine angažujući niz izuzetnih arhitekata i umetnika koji su radili na izgradnji i ulepšavanju grada… Tokom celog 19. veka, a ponajviše tokom vladavine Franca Jozefa, Beč je zadobijao raskošno ruho koje je sve one koji su dolazili u ovaj grad ostavljalo bez daha… Pored tog starog Beča, postoji i onaj novi, poslovni i užurbani, sa tornjevima i oblakoderima od čelika i stakla… Čak i taj, Novi Beč, izgleda otmeno!

DOČEK NOVE GODINE u ovom gradu je zaista poseban! Nema tu nekakvih manifestacija, sve se dešava spontano, ali jednostavno u večernjim satima kada željno iščekujete tu najavu odlaska stare i dolaska neke nove godine, ima li lepšeg načina da ta Vaša očekivanja i iščekivanja budu baš započeta na ovakvom jednom mestu… Uz vatromet, podrazumeva se… A i taj vatromet, kao uostalom i sve u ovom gradu klasične muzike, nekako pleše u ritmu Štrausovih divnih valcera…

Program putovanja:

1.dan 29.12.2017.(petak)  – Polazak autobusa oko 21h iz Beograda, (tačno vreme i mesto polaska biće poznato 2 dana pred putovanje).  Polazak iz Novog Sada oko 22h, sa Železničke stanice, ispred  lokomotive.  Noćna vožnja preko Mađarske sa kraćim pauzama radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

 

2.dan 30.12.2017.(subota)  – Dolazak u Beč u prepodnevnim  časovima. Panoramsko razgledanje grada u pratnji vodiča, uži centar grada: Ring, Trg Marije Terezije, dvorac Hofburg, Parlament, Većnica, Opera, zgrada Univerziteta, Burg teatar, katedrala Sv. Stefana, novi deo grada sa Praterom i zgradom Ujedinjenih nacija. Smeštaj u hotel posle 15h. Slobodno vreme. Noćenje.

3.dan 31.12.2017.(nedelja) – Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti, posetu izložbama u Albertini, Muzeju lepih umetnosti, Belvedereu, Kunsthausu... U večernjim satima, doček kod Rathaus-a i na ulicama Beča uz bogat muzički i zabavni program. Preporučujemo odlazak do Pratera, gde se priređuje spektakularni vatromet u ponoć. SREĆNA NOVA GODINA!!! Noćenje.

4.dan 01.01.2018.(ponedeljak) – Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili fakultativna poseta dvorcu Šenbrun – veličanstvenoj letnjoj rezidenciji austrijskih vladara (obavezna rezervacija prilikom  prijave). U popodnevnim časovima  fakultativan izlet u Bratislavu, Po dolasku u Bratislavu,  zajednički odlazak na panoramsko razgledanje grada (Katedrala Sv. Martina, Palata Grasalkovič, Plava crkva…) i šetnja romantičnim delom starog grada na obali Dunava. Povratak za Beč oko 22h. Noćenje.

5.dan 02.01.2018.(utorak) – Doručak. Napuštanje hotela i razduživanje soba. Slobodno vreme u centru grada ili poseta Dunavskom tornju odakle se pruža prelepa panorama na Beč. Polazak  za Srbiju u 16h.  Poseta Parndorfu outlet centru (150 modnih prodavnica sa preko 600 brendova, od ženske, muške i mode za decu, sportske obuće itd). Oko 19h,  nastavak putovanja. Noćna vožnja preko Mađarske…

6.dan 03.01.2018.(sreda) –  Dolazak u Novi Sad/Beograd u ranim  jutarnjim  časovima na mesto polaska. Kraj putovanja.

Autobuski prevoz

CENA ARANŽMANA:  199 €

Specijalna cena za uplate do 20.10.2017. iznosi 179 €

Navedena cena uključuje:

• Prevoz autobusom turističke klase ( od 16 – 87 mesta) na navedenoj relaciji  / mesta se određuju  prema prijavi

• 3 noćenje sa doručkom (švedski sto)  u hotelu  3* u 1/2 i 1/2+1 sobama po lokalnoj kategorizaciji

• razgledanje Beča u pratnji  vodiča

• usluge vodiča (predstavnik agencije)

• troškove vođstva i organizacije putovanja

Navedena cena ne uključuje:

• međunarodno zdravstveno osiguranje do 17godina 290 din, od 18 do 70 godina  410 din, od 71 do 83 godine 860 din

• individualne troškove – nepomenute usluge

Fakultativne izlete: minimum 25 pax za realizaciju izleta

• dvorac Šenbrun 25 € / 15 € deca

• Poseta Dunavskom Tornju 10 € / 5 € deca

• izlet do Bratislave 15 € / 10 € deca

Doplata za 1/1 sobu je 135 €, iskljucivo na upit. Cena za dete do 12 godina (na pomoćnom ležaju) popust 10 €. Cena aranžmana se umanjuje za 20€ ukoliko se koristi sopstveni Prevoz

DOPLATE ZA Polazak iz Užica (gradski stadion), Čačka (železnička stanica), Kragujevca (TC Roda), Batočine - doplata  za transfer 20 € / minimum 4 putnika, Polazak iz Zrenjanina – doplata za transfer 1500 din / minimum 4 putnika

USLOVI PLAĆANJA:

PLAĆANJE  SE  VRŠI  U  DINARSKOJ  PROTIVVREDNOSTI  PO  KURSU  UNICREDIT BANKE  ZA EFEKTIVU  NA  DAN  UPLATE

·  Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 30%, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre datuma polaska.

·  Administrativnom zabranom na platu - 30% se plaća prilikom rezervacije, a ostatak duga se iskazuje u eurima i NEMA UVEĆANJA, obračun se vrši po prodajnom kursu Unicredit banke  na dan dospeća obustave i rate! Administrativnim zabranama je moguće platiti do 20.05.2018.

·  Platnim i kreditnim karticama VISA, MASTER, MAESTRO, AMERICAN EXPRES i DINA

·  Intesa kreditnom karticom Visa, Master, Maestro ili American Expres karticama – 50% se plaća prilikom rezervacije, ostatak duga je moguće platiti navedenim karticama najkasnije 15 dana pre polaska na maksimalno 6 mesečnih rata ili do 20.05.2018.

·  Zaposleni u preduzećima koja su članice „Fonda Solidarnosti“ plaćaju  na 12 rata, ukoliko im Fond odobri Ugovor o administrativnoj zabrani

·   U mesečnim ratama ČEKOVIMA: prilikom rezervacije plaća se 30% od cene aranžmana, a ostatak duga se deli na jednake mesečne rate, koje dospevaju 10 ili 20.u mesecu, a najkasnije do 20.05.2018. Za rate koje dospevaju po povratku sa puta, deponuju se čekovi građana kao garancija plaćanja.  Prilikom uplata po povratku sa puta, agencija obračunava ISKLJUČIVO dinarski iznos koji se uplaćuje po prodajnom kursu Unicredit banke na dan primanja novca, a ostatak duga se izražava u eurima. Agencija je u obavezi da po isplati duga za aranžman vrati deponovane čekove vlasniku! Prilikom predavanja čekova kao garancije odloženog plaćanja, agencija će izdati revers o primljenim čekovima.

Ukoliko putnik poveri čekove na realizaciju agenciji, agencija će mu izdati račun. U sve cene je uračunat PDV od 20%.

NAPOMENE: molimo da dva dana pre polaska proverite tačno vreme i mesto polaska autobusa! Minimum 15 dana pre polaska na putovanje treba da dostavite SKENIRANU PRVU STRANU PASOŠA!

OPIS HOTELA:

Hotel BOCK  3***  (http://www.hb1.at/de/hotel-boeck-brunn.html)

Hotel se nalazi u široj zoni grada Beča, na liniji  tramvaja, oko 45 minuta vožnje od centra grada. U neposrednoj blizini hotela nalazi se najveći šoping centar u Austriji „SCS“. Hotel  ima aperitiv bar, restoran, sef, parking. Sobe 1/2 i 1/2+1su sa TWC, TV, mini bar, klima, telefon.....  

Nazad

cena
OD 199.00€