Vila Atrium

Nalazi se u mirnom delu Leptokarije, 200 m od plaže. Vila ima besplatan WI FI oko recepcije i bazen sa ležaljkama. 

Raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima, koii su raspoređeni u visokom prizemlju, na prvom i drugom spratu. Svi studiji imaju opremljenu kuhinju, kupatilo, terasu, TV i klima uređaj (uračunat u cenu). 

 PROGRAM PUTOVANJA:

dan – Polazak autobusa u 15:30 h iz Novog Sada dan pre smene u tabeli, iz Beograda u vreme i sa mesta potvrđenih 2 dana pre polaska. Sastanak grupe 30 minuta pre polaska. Putovanje ka Grčkoj uz pauze radi odmora i carinskih formalnosti. 2.-11. dan – Dolazak u izabrano mesto, smeštaj i boravak u smeštajnim jedinicama na bazi odabrane usluge.

dan – Napuštanje smeštajnih jedinica do 9 h. Povratak iz letovališta za Srbiju, prema utvđenoj satnici. dan – Dolazak u Srbiju u prepodnevnim časovima. ARANŽMAN OBUHVATA: Najam smeštajne jedinice za 10 noćenja/11 dana, pratioc tokom putovanja, predstavnika agencije i troškove organizacije. ARANŽMAN NE OBUHVATA: Autobuski prevoz, međunarodno putno zdravstveno osiguranje i individualne troškove.

Sopstveni prevoz


Cene su izražene u EUR. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po efektivnom prodajnom kursu Banke Intese na dan uplate

BESPLATNO može boraviti jedno dete uzrasta do 10 godina u 1/2 st i 1/3 st, jedno dete uzrasta do 6 godina u 1/4 st (bez vlastitog ležaja). Korišcenje klima uređaja uključeno u cenu.

Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datum smene iz tabele

Autobuski prevoz

Cene su izražene u EUR. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po efektivnom prodajnom kursu Banke Intese na dan uplate

BESPLATNO može boraviti jedno dete uzrasta do 10 godina u 1/2 st i 1/3 st, jedno dete uzrasta do 6 godina u 1/4 st (bez vlastitog ležaja). Korišcenje klima uređaja uključeno u cenu.

  • U studio/apartman se ulazi prvog dana boravka od 14 h (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 9 h. 
  • Putnici ulaze u očišćen i spremljen smeštaj, ali su u obavezi da tokom svog boravka sami vode računa o higijeni. Smeštajne jedinice nisu opremljene preškirima (osim gde je drugačije navedeno), toalet papirom i sredstvima za higijenu. U svim smeštajnim jedinicama promena posteljine se vrši jednom u toku boravka. 
  • Mere kreveta u Grčkoj se razlikuju od naših standardnih. Grčki standardan krevet je širine 70-90 cm, a francuski krevet 120-140 cm. U pojedinim smeštajnim objektima, treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni kreveti. Dimenzije zavise od smeštajnog objekata, i može biti fotelja/sofa na razvlačenje ili klasičan krevet. 
  • Opisi smeštaja su isključivo informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnog objekta, organizator ne snosi odgovornost, jer to zavisi isključivo od smeštajnog objekta. Dopunski sadržaji smeštajnih objekata su dostupni uz doplatu. Moguća su odstupanja i promene oko dostupnosti sadržaja, jer to zavisi isključivo od smeštajnog objekta (sef, sauna, parking, TV, klima uređaj i slično).
  • Smeštaj iz ove ponude je registrovan, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. 

OSTALE NAPOMENE

  • Proveriti dva dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa. Turistička agencija određuje mesto polaska i povratka. Kod autobuskih aranžmana predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, u zavisnosti od uslova na putu I raspoloživosti kapaciteta stajališta. 
  • Sedišta u autobusu su numerisana i zavise od vremena prijave za aranžman. U autobusu dete preko 2 godine, mora imati svoje sedište. 
  • Organizator ne snosi odgovornost za sve informacije date usmenim putem. Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva u saobraćaju, na granicama itd.). Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene na monetarnom tržištu, promene u tarifama prevoznika i zakonom predviđenim slučajevima. 
  • Putnici su u obavezi da se upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja, i da svojim potpisom na prijavi/ugovoru o putovanju daju saglasnost sa istom. Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju i da sami obezbede potrebne uslove i isprave. Preporuka je da se putnici sa novim crvenim pasošima, informišu o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) na web sajtu Delegacije EU u Srbiji (www.europa.rs) ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU. Građani sa prebivalištem na teritoriji Kosova, vizu su dužni da pribave lično. 

Važna napomena: Informacije koje možete naći na sajtu naše agencije su isključivo informativnog karaktera. Iako se trudimo da one budu rednovno ažurirane, može doći do štamparskih grešaka, te zato molimo putnike, da provere sve informacije direktno u agenciji. 

Nazad

Vila Atrium

Leptokaria

cena
OD 65.00€

5

200m

4